Ramazan Arslantaş, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü Görevine Atandı.


​Hemşehrimiz Arslantaş mahallesi Ramazan Arslantaş Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandı.

Hemşehrimiz Arslantaş, daha önceden Şelçuklu Tıp Fakültesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Gençlik ve Spor Bakanlığına, Federasyon Genel Sekreteri ve  Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevlerine atanmıştır. 
Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak çalışkanlığı ve mütevaziliği ile tanınan hemşehrimiz Ramazan Arslantaş'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Hemşehrimiz Arslantaş'ın Öz geçmişi; 

1973 Bozkır doğumlu Ramazan ARSLANTAŞ ilk orta ve liseyi Bozkır'da üniversiteyi Eskişehir Anadolu üniversitesinde tamamlamıştır.

Askerlik görevinin hemen ardından 1996 yılında Emniyet teşkilatına girmiş ve terör ile mücadele uzmanı olarak yaklaşık 14 yıl Ülkemizin bazı il ve ilçelerinde Terör ile Mücadelede aktif görev yapmış bu görevleri sırasında birçok defa taltif ve takdir ile ödüllendirilmiştir. 

2009 yılında Selçuk üniversitesine geçiş yapmış ve Üniversitede Müdür olarak uzun yıllar hizmet vermiştir.

 Şuan da ise Gençlik ve Spor Bakanlığına, Federasyon Genel Sekreteri olarak atanmış olup Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü gibi önemli bir göreve getirilmiştir. 
Ramazan Arslantaş, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü Görevine Atandı. Ramazan Arslantaş, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü Görevine Atandı. Reviewed by Bozkır Dernekleri on Mayıs 20, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.